ervaringen

Hieronder een aantal passages uit ons gastenboek!

“Het huis is heerlijk. Alles is er. De ligging is ook top. De kinderen vonden de tuin te gek. De omgeving is super met al die hertjes, hooglanders en wilde paardjes. We komen graag een keer terug.”
Peter
(met gezin)
“Wat een fantastisch huis op een unieke locatie. Met z'n allen gezellig in de serre gezeten. Een ideale tuin voor de honden. Allemaal fijne en praktische spullen in het huis. Kortom: enorm genoten! We komen graag nog eens een keer terug”
Gerard
(met familie)
“We hebben een heerlijke week gehad in jullie comfortabele en gezellig woning. Heel prettig dat er ook baby-artikelen aanwezig zijn. Onze zoon heeft er heerlijk in de box gelegen. Het huis is nog veel beter uitgerust dan jullie op de site aangeven. Dank voor de wijn, heel attent en lekker!”
Ton
(met gezin)
“Dit is niet zomaar een vakantiehuis. Dit is een vakantieThuis! Het weer zat ons niet altijd mee maar toch hebben wij ontzettend genoten en gaan we met een fijn, en toch ook een beetje weemoedig, gevoel weer naar huis. We hopen zeker nog eens terug te komen”
Paul, Liesbeth & Bram
“Wat een fantastisch huis! We voelden ons helemaal thuis, de mooie inrichting, de prachtige tuin en de fijne bedden. Alles, maar dan alles, klopt. We hebben een week met mooi weer, maar ook met hevige wind gehad. Veel gezien en vooral veel gewandeld samen met onze hond Sheba. We hebben ook nog in de omgeving gefietst. We komen graag nog een keer terug en dan met de kinderen”
Joop & Ilona
(met Sheba)
“Wij hebben twee hele leuke weken in Burgh-Haamstede met héél wisselend weer...! De eerste week veel wind, regen en 16 graden, maar dankzij dit héle mooie huisje was het geen probleem! De tweede week dan 25-30 graden en met het strand voor de deur ook weer niets te mekkeren!😎”
Martijn & Anja
(met de kids)
controleer de beschikbaarheid